Na 2 maanden zonder jou kunnen we nu meer kenbaar maken en blik ik terug op een periode waarin wij als team vooral alles in het werk hebben gesteld om ons levenswerk wat we in februari 1998 samen hebben opgezet door te laten gaan zoals jij dat wilde.

Op dit helaas wat onpersoonlijke medium maar wel met het grootste bereik onder onze cliënten zullen wij ook in de toekomst foto’s, herinneringen en gebeurtenissen ter nagedachtenis delen.

Je wordt enorm gemist, woorden schieten daarin te kort, maar met de hulp en steun die ik van onze meiden en jouw naasten ontvang gaat het ons lukken om de kwaliteit die we zo hoog in het vaandel hebben onder de naam VarioDenT voort te zetten.

Daarnaast zijn wij enorm dankbaar voor het begrip en vertrouwen van onze cliënten in de afgelopen en voor de komende periode.

Het zijn veel stappen die gezet moesten en nog moeten worden en daarbij is er veel emotie waar we doorheen moeten maar onze cliëntenzorg in al zijn facetten heeft zijn plek gevonden en zal in de toekomst nog verdere invulling krijgen.

Daar is tijd voor nodig, tijd om de nieuwe VarioDenT te creëren zonder de oude VarioDenT te overschrijven.

Want Valentijn zal altijd een groot deel van VarioDenT blijven.

We gaan je trots maken, nog trotser dan je al was!

valentijn-variodent-work

Ik heb je altijd begrepen.

En nu ook.

Ik laat je los.

Maar vergeet je nooit.

Monique Broek

Amalia, Barbara, Laura, Patricia en Sandra