Wij behandelen u volgens de Universitaire normen. Dit houdt in dat wij u behandelen volgens de nieuwste behandelmethodes en technieken. Een controle duurt bij ons bijna een uur. Het onderhoud vinden wij erg belangrijk. Wat wij als tandarts voor u in de mond maken moet langdurig bij u in de mond blijven functioneren. Wij werken dus preventief en zijn niet blij als u met een pijnlijk probleem bij ons moet komen. Dat is voor ons vervelend maar zeker meer nog voor u omdat het vaak zeer ongelegen komt. Wij zijn zeker niet duurder dan andere tandartsen ook al hebben wij meer geavanceerde apparatuur. Wij investeren in u en als u blij bent met het resultaat investeert u in uw mond door beter te gaan poetsen. En natuurlijk kost het geld, maar kwaliteit is uiteindelijk goedkoper.

Het team bestaat uit een vrouwelijke tandarts, een paropreventie assistente en meerdere preventieassistentes en baliemedewerksters. Allen volledig gediplomeerd en opgeleid volgens de normen waarbij jaarlijkse updates worden gevolgd. 

De specialisaties zijn esthetische tandheelkunde waarbij porseleinen restauraties binnen 3 uur vervaardigd kunnen worden en kindertandheelkunde.

De paropreventie assistente is bekwaam in het behandelen van tandvleesproblemen en de preventieassistentes zijn ervaren in het bekijken en bevorderen van de mondgezondheid tijdens de halfjaarlijkse tandheelkundige controle.