loading
sluiten
Bezig.. nieuw scherm vernieuwen
Contact
Het Team
Huis Regels
Route
Tarieven
Tandarts Amsterdam noord
Doelstelling
Dorpstraat 62i
1121 BZ
Landsmeer

T 020-482-0593
WhatsApp:
0636553772

Alles over ons bedrijf

 

 

Wij behandelen u volgens de Universitaire normen. Dit houdt in dat wij u behandelen volgens de nieuwste behandelmethodes en technieken. Een controle duurt bij ons bijna een uur. Het onderhoud vinden wij erg belangrijk. Wat wij als tandarts voor u in de mond maken moet langdurig bij u in de mond blijven functioneren. Wij werken dus preventief en zijn niet blij als u met een pijnlijk probleem bij ons moet komen. Dat is voor ons vervelend maar zeker meer nog voor u omdat het vaak zeer ongelegen komt. Wij zijn zeker niet duurder dan andere tandartsen ook al hebben wij meer geavanceerde apparatuur. Wij investeren in u en als u blij bent met het resultaat investeert u in uw mond door beter te gaan poetsen. En natuurlijk kost het geld, maar kwaliteit is uiteindelijk goedkoper.

 

Als u dit eens wilt meemaken kunt u bellen met VarioDenT of op de onderstaande link klikken om u aan te melden.

 

 

U kunt u nu aanmelden door op de balie te klikken.

 

 

Het team bestaat uit een mannelijke en een vrouwelijke tandarts, een mondhygiëniste en meerdere preventieassistentes en baliemedewerksters. Allen volledig gediplomeerd en opgeleid volgens de normen waarbij jaarlijkse updates worden gevolgd.  De tandartsen hebben hun eigen specialisaties waardoor het kan zijn dat u bij allebei wel een keer terecht komt.

 

Behandeling zoveel mogelijk door 1 tandarts kan natuurlijk ook als u daar prijs op stelt.  
De specialisaties zijn wortelkanaalbehandelingen,  esthetische tandheelkunde waarbij porseleinen restauraties binnen 1 uur vervaardigd kunnen worden, implantaten en kindertandheelkunde.
De mondhygiëniste is zeer bekwaam in het behandelen van tandvleesproblemen en de preventieassistentes zijn zeer ervaren in het bekijken en bevorderen van de mondgezondheid tijdens de  halfjaarlijkse tandheelkundige controle.

Hier wordt de tijd genomen voor zowel controle, gebitsreiniging en instructie als voor voorlichting over alle tandheelkundige mogelijkheden en het beantwoorden van uw vragen.

 

Wij hopen u hiermee een indruk te hebben gegeven waar wij als praktijk, zonder het gehad te hebben over onze puur tandheelkundige doelstellingen, voor staan.

Het team van VarioDenT.

 Info@variodent.nl